Aardig (&) Wijs Basisworkshop

Ter introductie is er de Aardig (&) Wijs Basisworkshop. Deze workshop is in eerste instantie bedoeld voor kinderen, maar kan ook ingevuld worden als workshop voor leerkrachten / begeleiders. 

Hoe kan ik mezelf trainen om me beter te kunnen concentreren? Hoe kan ik beter omgaan met de emoties die ik voel? Waarom is het belangrijk om goed met anderen om te gaan? In de Aardig (&) Wijs workshops gaan we met dit soort vragen aan de slag via een afwisselend programma van o.a. aandachtsoefeningen (Mindfulness), tekenen en kleuren, (rollen)spel en discussie. De workshops (Aardig (&) Wijs Basisworkshop 1 en 2) bieden een introductie tot Mindfulness, het beter leren Omgaan met Emoties en een inzicht in Onderlinge Verbondenheid. 

Je kunt naar beide workshops komen, maar ze zijn ook los van elkaar te volgen. Een workshop duurt 3 uur.

 

Meerdaags Traject Aardig (&) Wijs

Er kan ook gekozen worden voor een langer traject van 2-10 dagdelen, afhankelijk van de behoeften en beschikbare tijd. In het traject van 10 dagdelen komt een groot aantal van de 16 Guidelines for a Happy Life aan de orde. 

In de workshops wordt gebruik gemaakt van afwisselende en actieve werkvormen, zoals verhalen, discussie, rollenspel, tekenen, spelletjes, liedjes, etc. De training is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.   

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.